El Raid dels Ausetans

Dijous, 14 de febrer de 2019 a les 00:00

El Raid consisteix en un conjunt d’activitats destinades a joves d’edats compreses entre els 13 i els 17 anys.

Les activitats promouen diversos valors que es transmeten mitjançant un gran conjunt d’activitats: socials, esportives, d’aventura, culturals, d’oci… Aquestes activitats es desenvolupen seguint un format de raid per puntuacions, com un torneig. Durant el torneig es van classificant els  equips, que passaran primer a la fase local i després a la final comarcal.

Com en d’altres edicions, els equips que representin Vilanova de Sau competiran amb la resta d’equips dels diversos municipis que formen part d’Osona centre: Calldetenes, les Masies de Roda, Sant Julià de Vilatorta, Tavèrnoles i Folgueroles.

Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament fins el dimecres 20 de març, en horari d’atenció al públic:

  • de dilluns a divendres de 8 a 14h, i dilluns a la tarda de 17 a 20h.

Cal portar l’autorització signada i fer el pagament de 6€ (l’autorització familiar us la podeu descarregar des d’aquí al web o bé aconseguir-la al mateix Ajuntament)

Recordem que la participació al Raid és per equips d’entre 4 i 6 membres. No obstant, en cas que alguns joves no arribin al mínim de 4, convidem a què s’apuntin, doncs hi pot haver joves en la mateixa situació i es podrien formar nous equips.

A continuació es detallen les diverses fases i dates del projecte:

Presentació i inici del Raid: diumenge 24 de març a la tarda al Centre Cultural de Folgueroles; (hora a concretar,  durada d’1-1’5h)

Proves prèvies a la Fase local: del dilluns 25 de març al dijous 4 d’abril (obligatòries per accedir a la final local)

Final local: diumenge 7 d’abril a la tarda a la zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta (on competiran tots els equips inscrits als municipis d’Osona centre)

Final comarcal: cap de setmana del 27 i 28 d’abril (tan sols pels equips finalistes d’Osona centre, on competiran amb la resta d’equips finalistes de la resta de municipis d’Osona)

 

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la tècnica de Joventut de Vilanova de Sau al 679 265 278.

Darrera actualització: 16.05.2019 | 09:19