29a Fira d’Herbes Remeieres i Productes Artesans, virtual i confinada

Dimarts, 2 de juny de 2020 a les 00:00

El passat mes d’abril vam comunicar la suspensió de l’edició d’enguany de la Fira d’Herbes Remeieres i Productes Artesans de Vilanova de Sau, que estava previst celebrar el pròxim 7 de juny d’enguany. Ara, veient l’evolució de la crisi sanitària, hem decidit fer una edició del 29è aniversari de la Fira amb una presència virtual dels firaires que ens han acompanyat durant els darrers anys, i mantenir alguna activitat.

El matí de diumenge, al carrer Santa Maria, es presentarà una petita exposició homenatge de la fira.  L’exposició es realitzarà a partir de diferents fotografies que ens han fet arribar els diferents firaires que venen cada any, de la seva parada a Vilanova de Sau.

També es convoca el XXIX Concurs de Rams de Flors Boscanes, que ha acompanyat a la fira des de la primera edició. Les persones interessades a participar en el concurs hauran de portar el ram davant de la Botiga de l’Herbolari de Sau, entre les 10 i les 12 hores.  La proclamació dels guanyadors es farà a les 13 hores, i la recollida dels premis s’haurà de fer abans de les 14 hores.

També tindrà lloc una xerrada per videoconferència, de les 11 a les 11:30h, amb el títol: Olis essencials, perfum o medecina?

Les persones interessades poden inscriure’s al correu: fira@herbolaridesau.com, fins el dissabte dia 6 de juny a les 15 hores, i rebran amb antelació un enllaç per connectar-se el diumenge dia 7 de juny a l’hora indicada, a través de la plataforma ZOOM (que cal que tothom tingui descarregada al seu dispositiu).

Des de l’Ajuntament i l’organització esperem la comprensió de tots els paradistes, conferenciants, col·laboradors i de tots els veïns del poble i us emplacem el 2021, a ajudar-nos a preparar una Fira més lluïda que mai, la 30a edició!

Darrera actualització: 02.06.2020 | 15:36