]]>
DIVENDRES, 16 DE JUNY, 2017
imprimir
3a Sortida jove al Parc Aquabrava

El dijous 13 de juliol, es realitzarà la 6a sortida jove mancomunada amb municipis d’Osona centre.En aquesta ocasió es farà la 3a sortida jove al parc aquàtic de Roses. Aquestes sortides es realitzen dos cops l’any, al novembre s’organitza una sortida a Port Aventura, i al mes de juliol, al parc aquàtic de Roses.

La sortida, pensada per joves a partir de 13 anys o que durant aquest 2017 els compleixen, l’organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona, amb els ajuntaments de Vilanova de Sau, Sant Julià de Vilatorta, Les Masies de Roda, Calldetenes, Folgueroles, Tavèrnoles,i del Bisaura. Els ajuntaments participants es fan càrrec del cost del transport, i els joves assumeixen el cost de l’entrada de 15€. El pagament de l’entrada es realitza en el moment de fer la inscripció.

En el moment de la sortida, cal que els nois i noies portin el DNI i la targeta sanitària. En totes les sortides, hi poden participar els joves que formen part dels projectes de tècnics de joventut compartits d’Osona centre i d’Orís i Bisaura.

Pel que fa als nois i noies de Vilanova de Sau, les inscripcions es fan a l’ajuntament fins el 5 de juliol en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9,15 a 14h, i dilluns a la tarda de 17 a 20h). Per a més informació us podeu posar en contacte amb el servei de joventut de l’ajuntament al 605 086 627.

Sortides com aquestes fomenten la coneixença i cohesió entre grups de joves de diferents municipis, i possibilita oferir alternatives al temps lliure.

Darrera actualització: 16/06/2017 12:22
 IMATGES 
AMPLIAR IMATGE
Aquabrava 2017
Aquabrava 2017