]]>
DIMARTS, 01 DE AGOST, 2017
imprimir
Arriba la Festa Major
La Festa Major arrenca el proper 5 d’agost i s’allarga fins el 15 d’agost.

La 1ª Baixada de Carretons que organitza l'ajuntament de Vilanova de Sau i Els Camarrojos, el proper 14 d'agost de 2017,  serà una de les novetats divertides que preparen els organitzadors per aquesta Festa Major 2017.

Un any més amb l’inici de l’agost arriba la Festa Major de Vilanova de Sau, que aquest any començarà el proper dissabte 5 d’agost i s’allargarà fins el 15 del mateix mes.

El programa arrencarà la tarda del proper dissabte dia 5, amb el tradicional Campionat de Botifarra que enguany arriba a la XV edició. El dissabte dia 12 s’iniciarà amb una cata de vins i formatges, a la tarda Paint Ball i un conte d’animació “El mico i la Tortuga” a la Sala Polivalent pels més menuts. A la nit arriba el Gran Ball de Festa Major a la pista poliesportiva. El matí del diumenge els petits seran els protagonistes començant amb una xocolatada i després la festa de l’escuma i inflables. A la tarda el 38è campionat de truc per parelles que donarà pas a les 7 del vespre al campionat de futbol, i a la nit doble sessió de cinema a la fresca: primer amb una sessió infantil amb Mascotas, i tot seguit Jurassic World tancarà la gresca del diumenge.

El dilluns 14, començarà amb el campionat de parxís a les 10 del matí i a la tarda una  classe de salsa donarà pas a la gran novetat d’enguany: la 1ª Baixada de Carretons que es farà al carrer de les escoles. Aquesta serà una de les novetats divertides que preparen els organitzadors per aquesta Festa Major. Tancarà les activitats del diumenge la Disco Mòbil que es realitzarà a ales piscines municipals.

El dimarts dia 15, al matí la missa solemne, una visita guiada a la presa i el vermut popular donaran pas a la tarda a la gran quina popular que clourà els actes de la Festa Major de Vilanova de Sau.

Des de l’Ajuntament volem agrair a les empreses i a tots els veïns que col·laboren en les diverses activitats i especialment a la comissió de festes els Camarrojos per la seva organització i convidem a tothom a gaudir i participar d’aquests dies de Festa Major.

Darrera actualització: 02/08/2017 10:22
 IMATGES 
AMPLIAR IMATGE
Festa Major 2017
Festa Major 2017