]]>
DIJOUS, 12 DE ABRIL, 2018
imprimir
Crida per ajudar a pintar el local jove

Des del mes d’octubre passat, un grup de nois i noies d’entre 11 i 17 anys del municipi estan participant de la reobertura del local jove, ubicat als antics vestidors del camp de futbol.Després d’uns mesos de la seva reobertura, hi ha la necessitat i interès d’adequar-lo. Es vol pintar de nou les fusteries i les parets. Els colors els han escollit els propis joves i també altres complements com les fundes dels sofàs, cortines, etc.

Es vol aprofitar aquest treball d’adequació per organitzar una jornada on tot el municipi hi participi! És per això que el proper dissabte 21 d’abril, de 9 del matí a 13h del migdia, es convida a venir a ajudar als nois i noies a arreglar el local.

També hi haurà esmorzar i jocs infantils, doncs serà una jornada apta per a tots els públics.

Aquest local, que feia temps que estava en desús, per demanda dels propis nois i noies, es va acordar juntament amb l’ajuntament, la seva reobertura.

Aquest grup de joves disposa del local, i com a intercanvi, fan de voluntaris donant suport a la comissió de festes “Els Camarrojos”, que són els que organitzen la majoria d’esdeveniments populars del municipi i que se’n beneficia tota la ciutadania.

Darrera actualització: 12/04/2018 22:38
 IMATGES 
AMPLIAR IMATGE
Pinta local jove
Pinta local jove