]]>
DILLUNS, 05 DE FEBRER, 2018
imprimir
El Raid dels Ausetans
Fins el dimarts 13 de març a l’Ajuntament de Vilanova de Sau es poden formalitzar les inscripcions per la nova edició del Raid.

Enguany, s’han incorporat novetats pel que fa a les proves, posant especial atenció a la vessant més social del projecte. Com en d’altres edicions, els equips que representin Vilanova de Sau competiran amb la resta d’equips dels diversos municipis que formen part d’Osona centre: Folgueroles, les Masies de Roda, Sant Julià de Vilatorta i Tavèrnoles.

En aquesta ocasió, Vilanova de Sau pren un paper important en l’edició d’enguany, doncs acollirà la final local, és a dir, durant la tarda del dissabte 7 d’abril, gairebé 100 joves d’Osona centre realitzaran diferents proves a la zona esportiva del municipi.

Les inscripcions es poden realitzar a l’ajuntament de Vilanova de Sau en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 8 a 14h, i dilluns a la tarda de 17 a 20h.En el moment d ela inscripció caldràformalitzar el pagament de 4€ i entregar l’autorització familiar que us podeu descarregar des d’aquí al web o bé recollir-la al mateix ajuntament.

Recordem que la participació al Raid és per equips d’entre 4 i 6 membres. No obstant, en cas que alguns joves no arribin al mínim de 4, convidem a què s’apuntin, doncs hi pot haver joves en la mateixa situació i es podrien formar nous equips.

A continuació es detallen les diverses fases i dates del projecte:

Presentació i inici del Raid: diumenge 18 de març a la tarda (lloc a concretar; durada d’1-1’5h)

Proves prèvies a la Fase local: del dilluns 19 de març al dijous 5 d’abril (obligatòries per accedir a la final local)

Final local: dissabte 7 d’abril a la tarda a Vilanova de Sau (on competiran tots els equips inscrits als municipis d’Osona centre)

Final comarcal: cap de setmana del 5 i 6 de maig al càmping de Vidrà (tan sols pels equips finalistes d’Osona centre, on competiran amb la resta d’equips finalistes de la resta de municipis d’Osona)

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la tècnica de Joventut de Vilanova de Sau al 679 265 278.

Darrera actualització: 05/02/2018 12:08
 IMATGES 
AMPLIAR IMATGE