]]>
DIMECRES, 06 DE JUNY, 2018
imprimir
Es presenta el projecte Osona, territori camper
Per acostar les àrees d'autocaravanes als usuaris, al públic en general i als osonencs i osonenques, el cap de setmana del 9 i 10 de juny els municipis que comptin amb una àrea realitzaran diferents activitats gratuïtes. No cal reserva prèvia, només ser al dia i hora al lloc indicat en cada cas.

- Vilanova de Sau: des de l’àrea d’autocaravanes es realitzarà una ruta guiada per conèixer les herbes remeieres i la història del poble. Dissabte 9 a les 11:30h. Punt de sortida: àrea d’autocaravanes de Vilanova de Sau.

-Manlleu: “Descobreix Manlleu”: La història de la ciutat de Manlleu va lligada al riu Ter. Sortint des de l’àrea d’autocaravanes de Manlleu farem un passeig a la vora del Ter seguint el canal industrial, una peça clau per la industrialització de la vila. Ens endinsarem pels singulars carrers del Baix Vila que ens portaran fins a la monumental plaça porxada de Fra Bernadí, una de les més grans de Catalunya. Acabarem el nostre recorregut al nucli d’origen medieval de Manlleu, el Dalt Vila, on pujarem al campanar de l’església de Santa Maria per acabar amb fantàstiques vistes de la plana de Vic. Diumenge 10 de juny d’11 a 13h.  Punt de sortida: àrea d’autocaravanes de Manlleu.

- Rupit: des de l'àrea d'autocaravanes es realitzarà una visita guiada per conèixer el centre històric. Dissabte 9 de juny a les 17h. Punt de sortida: àrea d’autocaravanes de Rupit.

- Vic: Els usuaris que hagin pernoctat a l'àrea d’autocaravanes podran fer ús del servei de lloguer d’audioguies gratuïtament. Les audioguies es poden recollir a l’oficina de turisme de Vic dissabte 9 de 10 a 14 i de 16 a 18 h i diumenge 10 de 10:30 a 12:30 h.

- Viladrau: des de l'àrea d'autocaravanes es farà un recorregut guiat fins a l’Espai Montseny on podrà gaudir de la visita a aquest centre d’interpretació relacionat amb els bandolers i la bruixeria. Dissabte 9 a les 11h. Punt de sortida: àrea d’autocaravanes de Viladrau.

- Torelló: sortint des de l’àrea d’autocaravanes es realitzarà una passejada històrica guiada per Torelló i es visitarà el Museu de la Torneria. Diumenge 10 a les 10h. Punt de sortida: àrea d’autocaravanes de Torelló.

- Sant Julià de Vilatorta: des de l'àrea d'autocaravanes es farà una visita guiada al municipi enllaçant amb la visita modernista. Diumenge 10 de juny a les 11.30h. Punt de sortida: àrea d'autocaravanes de Sant Julià de Vilatorta.

Esquirol - Cantonigròs: des de l’àrea d’autocaravanes es realitzarà una visita guiada fins a l’espectacular salt d’aigua de la Foradada. Diumenge 10 de juny a les 10h. Punt de sortida: àrea d’autocaravanes de Cantonigròs. 

La comarca en els últims anys ha adequat 12 àrees d’autocaravanes a diferents punts del territori on els usuaris poden aparcar en llocs segurs, prop dels centres dels municipis i envoltats de naturalesa. Les àrees estan situades a Centelles, L’Esquirol, Les Masies de Voltregà, Manlleu, Prats de Lluçanès, Rupit, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, Torelló, Vic, Viladrau i Vilanova de Sau.

Darrera actualització: 06/06/2018 12:19
 IMATGES 
AMPLIAR IMATGE
territori camper
territori camper