]]>
DIUMENGE, 03 DE JUNY, 2018
imprimir
Fira d’Herbes Remeieres 2018

Aquest diumenge 3 de juny, Vilanova de Sau, ha acollit la 27a edició de la Fira d’Herbes Remeieres i Productes Artesans, plenament consolidada i amb una bona assistència de públic malgrat que la pluja va deslluir la tarda.L’activitat  començava de bon matí amb la ruta botànica “Plantes aromàtiques i medicinals de la Vall de Sau que ha comptat amb més de 40 persones. A mig matí la conferència “Antibiòtics naturals: una antiga alternativa d’interès creixent” a càrrec de l’Herbolari de Sau Joan Carles Rey, omplia la Sala Polivalent. La Sala Polivalent a més també acollia L’Exposició d’enguany: “Flors i plantes. Fotografies des d'un telèfon mòbil”. Que mostrava un recull de fotografies de flors i plantes aromàtiques i medicinals, realitzades amb diversos telèfons mòbils.

Els concursos ja tradicionals, de Rams de Flors Boscanes i de Truites Casolanes, també van tenir molt bona acollida i una bona participació que van complicar i molt la tasca del jurat en els dos certamens per la qualitat presentada.

Una de les novetats era la ubicació de la fira que aquest any es situava al Passeig Verdaguer. Un Passeig Verdaguer que fa pocs dies inaugurava la seva remodelació i que s’omplia amb una quarantena de parades d’herbes i plantes complementades amb altres de productes artesans. Des de l’organització es valora molt positivament el fet que totes les activitats (conferències, exposicions, tallers i fires) queden més agrupades facilitant l’assistència de públic.

Des de l’Ajuntament, es vol agrair a tots els amics, visitants, expositors, col·laboradors, i veïns la seva implicació i participació un any més en la Fira d’Herbes Remeieres. Esperem el proper any poder seguir millorant i sobretot que el temps ens acompanyi!

 

Podeu veure un petit recull d’imatges al següent enllaç de Facebook

i també a la fotogaleria de Abril Soler a EL9NOU

Darrera actualització: 04/06/2018 11:28
 IMATGES 
AMPLIAR IMATGE
Fira Herbes 2018
Fira Herbes 2018