]]>
DIMARTS, 31 DE JULIOL, 2018
imprimir
La Festa Major arrenca el proper 4 d’agost

La Baixada de Carretons que organitza l'Ajuntament de Vilanova de Sau i Els Camarrojos, el proper 14 d'agost de 2017,  serà un dels atractius més esbojarrats per aquesta Festa Major d’enguany.Un any més amb l’inici de l’agost arriba la Festa Major de Vilanova de Sau, que aquest any començarà el proper dissabte 4 d’agost  i s’allargarà fins el 15 del mateix mes. El programa arrencarà la tarda del proper dissabte dia 5, amb el tradicional Campionat de Botifarra que enguany arriba a la XVI edició. El divendres dia 10, al Càmping el Pont a les 10 de la nit, una sessió de Karaoke donarà el tret de sortida a un cap de setmana de gresca.

El dissabte 11 al matí serà el torn pels més menuts amb xocolatada, cercavila i una festa infantil. A la tarda 39è campionat de truc per parelles que donarà pas a les 8 del vespre al gran ball- concert de festa major amb Cafè Trio. Una botifarrada a la plaça servirà per recuperar forces. El matí del diumenge començarem refrescats amb una classe de Aquagym a la Piscina Municipal i al punt del migdia Nuria Orra i Quim Capdevila ens oferiran una cata de cava i xocolata a la Sala Polivalent de l’Ajuntament. A la tarda a la Pista Poliesportiva tindrà lloc el campionat de parxís i al vespre una sessió de cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula Kong la isla Calavera.

El dilluns 13, arriba l’activitat més esbojarrada: la 2ª Baixada de Carretons que aquest any estrena recorregut i moltes novetats. Aquesta serà una de les activitats més divertides que preparen els organitzadors per aquesta Festa Major. La tarda del dimarts dia 14, s’organitzarà un joc d’orientació per equips amb inici a la plaça Serrallonga. Tot seguit, a les piscines inflables i música fins a la nit. I pels que tinguin més ganes de festa a partir de les 22h comença la Festa Jove que s’allargarà fins a les 6 de la matinada. El dimarts 15, al matí la missa solemne i el vermut popular donaran pas a la tarda a la gran quina popular que clourà els actes de la Festa Major de Vilanova de Sau.

Des de l’Ajuntament volem agrair a les empreses i a tots els veïns que col·laboren en les diverses activitats i especialment a la comissió de festes els Camarrojos per la seva organització i convidem a tothom a gaudir i participar d’aquests dies de Festa Major.

Al document adjunt podeu consultar els horaris, inscripcions i tots els detalls de les activitats i actes.

Darrera actualització: 31/07/2018 17:51
 IMATGES 
AMPLIAR IMATGE
Cartell Festa Major 2018
Cartell Festa Major 2018