]]>
DIJOUS, 12 DE ABRIL, 2018
imprimir
La final del Raid dels Ausetans

El passat dissabte Vilanova de Sau va acollir la Final Local d’Osona centre del projecte comarcal d’oci social El Raid dels Ausetans.Aquesta final va acollir els 11 equips inscrits dels diferents municipis que formen part del servei de joventut d’osona centre, i durant tota la tarda varen realitzar diferents proves d’aventura, d’enginy, de cooperació, etc. En total varen participar 80 joves provinents de les poblacions veïnes.

D’aquesta final en va sortir un equip finalista de cada municipi participant i pel que fa a Vilanova de Sau, l’equip finalista va ser TheKnockers. Aquestes equips finalistes d’Osona centre competiran amb la resta d’equips finalistes d’altres poblacions a la Final Comarcal del Raid, que aquest any per primera vegada, es realitzarà al càmping de Vidrà durant el cap de setmana del 5 al 6 de maig.

En aquesta final comarcal els equips es disputaran els tres premis: el primer un viatge a Port Aventura, i el segon i tercer premi serà una tarda a les instal·lacions d’Anigami a Les Comes.

En aquesta nova edició del Raid, el projecte ha comptat amb una remodelació de les proves centrant-les en la part més social. Dos exemples en són una acció social i la creació sobre temàtiques d’interès pel col·lectiu juvenil.L’acció social cada any es voldrà centrar en un temàtica diferent i en aquesta ocasió ha estat la gent gran. Tots els equips de la comarca participants al Raid han fet un voluntariat als serveis municipals destinats a la gent gran. En el cas de Vilanova de Sau, que va comptar amb un equip, l’acció social va consistir en donar suport en la realització d’un taller de roses de Sant Jordi i que es va fer amb el grup de dones que participen al taller de l’ajuntament.

Pel que fa al vídeo, l’equip de Vilanova TheKnockers va poder escollir entre diferents temes i van escollir el No és no!

En total, al Raid hi solen participar entre 400 i 500 joves d’entre 13 i 17 anys, i és un projecte amb molt bona acollida a Osona.

La propera edició de El Raid dels Ausetans serà a la pròxima primavera i esperem que Vilanova de Sau torni a comptar amb equip.

Per a més imatges de la final: Facebook: El Raid dels Ausetans

Darrera actualització: 12/04/2018 22:39
 IMATGES 
AMPLIAR IMATGE
final raid ausetans
final raid ausetans