]]>
DIJOUS, 26 DE ABRIL, 2018
imprimir
L’Ajuntament reedita l’Infoparticipa

Vilanova de Sau recull novament el segell Infoparticipa concedit per la UAB per la seva transparència.L’Ajuntament de Vilanova de Sau ha recollit el segell Infoparticipa, atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per la seva transparència. És el quart cop que ho fa, i amb una puntuació molt elevada assolint 51 dels 52 barems analitzats. Això significa un 98,08% de compliment en aquesta avaluació.

En una acte celebrat al Rectorat de l’Autònoma, al campus de Bellaterra, Vilanova de Sau ha estat un de les 104 institucions locals, entre ajuntaments (95), consells comarcals (6) i diputacions (3), que s’han fet creditors d’aquesta distinció per les seves bones pràctiques de comunicació i informació durant l’any 2017.

El mapa InfoParticipa és una eina que valora la qualitat i transparència del web municipal.  Impulsat pel LPCCP de la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2012 per fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals.

L’alcalde Joan Riera va agrair la tasca i va felicitar al personal de l’Ajuntament pels bons resultats, alhora que els va animar a seguir treballant per aconseguir l’excel·lència en l’àmbit de la transparència.

Podeu trobar més informació al web: http://mapainfoparticipa.com/index/mapa/

Darrera actualització: 07/05/2018 12:24
 IMATGES 
AMPLIAR IMATGE