Nou servei de cita prèvia de l’ORGT

Dilluns, 25 de febrer de 2019 a les 00:00

El proper dia 1 de març, l’Organisme de Gestió Tributària posa en marxa el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines.

Amb la finalitat de millorar l’atenció presencial als ciutadans en les seves oficines, s’ha decidit establir de forma obligatòria, el servei de cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis i altres ens públics que han delegat les funcions de gestió i/o recaptació dels seus ingressos públics a la Diputació de Barcelona.

Aquest nou servei s’implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica d’aquest organisme, el que permet que el ciutadà no s’hagi de traslladar a les seves oficines, tenint plena llibertat per fer qualsevol tràmit de manera electrònica a qualsevol hora tots els dies de l’any, el que significa un servei total als contribuents amb caràcter de disponibilitat 24x7x365.

Al següent enllaç trobareu l’accés directe per realitzar el tràmit de petició de cita prèvia a les oficines d’aquest organisme.

www.orgt.cat/cites

Darrera actualització: 16.05.2019 | 09:19