]]>
DIJOUS, 01 DE MAR?, 2018
imprimir
Presentació de “L’Hora Quieta”

El proper diumenge 11 de març a 2/4 de 12 del migdia tindrà lloc la presentació del llibre de Mª Dolors Farrés "L'Hora Quieta", a Vilanova de Sau.La regidora Mila Martínez dirigirà l’acte en el que intervindran: l’alcalde de Vilanova de Sau, Joan Riera, Joan Bassets com a Rapsode i l’autora del llibre Mª Dolors Farrés.

És el títol original de la novel·la que es convertiria en "El monestir de l'amor secret" guardonada com a Finalista del Premi Sant Jordi 2007 i publicada el 2008.  El llibre que tenim a les mans, però és la versió íntegra, la que l'autora va concebre en un principi,  que mai no va veure la llum.

Aquesta obra ens condueix a l'interior del monestir històric de Sant Llorenç del Munt, a Osona, on dos frares cultes, Galzeran de Monsingle i Berenguer de Vallclara, estableixen una sentida i proscrita relació amorosa. Assistim a la lluita contra les seves pròpies consciències, entrenades per al celibat, alhora que en el món exterior els fets també són convulsos. L'acció centrada el 1378, un dels anys més agitats del segle XIV, ens transporta a una realitat diferent en el temps però dins d'un espai conegut per tots els veïns del municipi.  

L’acte es clourà amb un petit refrigeri. Les persones que no puguin assistir a aquesta presentació, poden consultar la resta de presentacions en altres municipis que trobaran als documents adjunts.

Darrera actualització: 01/03/2018 16:04
 IMATGES 
AMPLIAR IMATGE
L'hora Quieta
L'hora Quieta