]]>
imprimir
Àrea de barbacoes del pantà de Sau
Està situada al costat de l’embasament i molt a prop del club nàutic Vic Sau.
 
Com arribar per la carretera N-141d fins a la pressa de Sau, travessem la pressa i agafem la carretera asfaltada de l’esquerra, arribarem a l’hotel de la Riba, i continuem per la pista asfaltada de l’esquerra, fins al club nàutic Vic Sau, que deixarem a l’esquerra continuem per la pista i a uns 500 metres ja hem arribat.

La zona disposa d’una zona per menjar amb taules de pícnic, una barbacoa on poder fer foc,no es necessita cap permís ja que esta habilitat per fer-ho, espai per aparcar els cotxes, contenidors per la brossa i panells informatius. Últimament s’ha fet una remodelació de l’espai exterior ampliant les taules de pícnic i instal.lant una font d’aigua potable.

Saber més Vilanova de Sau forma part de l’Espai Natural Guilleries Savassona, per tant esteu dins d’una zona protegida, tant el paisatge com la flora i la fauna, per això demanem que sigueu respectuosos amb l’entorn i tots podrem gaudir d’aquest magnífic territori.

El campanar que a vegades es veu a l’aigua forma part de l’església de Sant Romà de Sau, que fou submergida el 1963 amb la construcció del pantà. En èpoques de sequera podeu veure les ruïnes del poble.
Darrera actualització: 27/09/2017 14:47
imprimir
Àrea de la font Seca
Està situada en la cruïlla de la pista asfaltada entre Vilanova de Sau, el càmping el Pont de Malafogassa i la pista asfaltada de can Tordera. A tocar de la pista asfaltada.

Es pot arribar des del poble, Vilanova, seguint les indicacions del Pont de Malafogassa o bé des de la carretera N-141d al costat de la casa can Tordera hi ha un trencant a la dreta on s’agafa la pista asfaltada en direcció al càmping el Pont de Malafogassa. En la intersecció de la cruïlla es troba l’àrea de pícnic.

La zona disposa de 3 taules de pícnic per uns 6 persones cada una, una font, la font Seca, amb aigua potable, espai per aparcar els cotxes, i un contenidor per la brossa.

Saber més l’espai de la font Seca s’anomena així per què durant molts anys aquesta font no rajava aigua, amb l’obra de portada d’aigües cap al poble al 2011 es van arreglar les canonades i la font va tornar a tenir aigua potable. Molt a prop trobem una de les joies romàniques del municipi el pont de Malafogassa construït sobre la riera Major d’origen romànic, estructura actual data del segle XV.
 IMATGES 
AMPLIAR IMATGE
11
11
Darrera actualització: 30/12/2014 13:47
imprimir
Àrea del parc infantil
Està situada en el centre del poble al costat de la plaça Major, en la zona del parc infantil i al costat de l’església de Santa Maria.

La zona disposa de 3 taules de pícnic per uns 6 persones cada una, una font, amb aigua potable, espai per aparcar els cotxes, al costat de l’església, papereres, panells informatius, zona de jocs per menors de 12 anys. És una zona accessible.

Saber més el parc està al costat de l’església de Santa Maria, és una església d’origen romànic apareix documentada sobre l’any 1025 i 1050, l’edifici antic fou substituït per un altre al final del segle XI al darrere es poden veure els arcs llombards de l’absis. Les vistes de l’entorn són de les més boniques de la Vall de Sau.
Darrera actualització: 02/01/2015 15:35
imprimir
Àrea dels Vernets de Ca la Marta
Està situada en la carretera N-141d desprès de passar el poble de Vilanova de Sau a uns dos kilòmetres, en direcció al pantà.

La zona disposa de 6 taules de pícnic per uns 6 persones cada una, una font, amb aigua potable, espai per aparcar els cotxes, contenidors de reciclatge per la brossa, panells informatius, zona d’esbarjo i serveis públics adaptats. És una zona accessible.

Saber més l’espai està construït on fa uns trenta anys hi havia hagut una benzinera. Al costat de la zona d’esbarjo podeu observar un dels antics safareigs, ara restaurat,  que hi havia al poble i on els dones anaven a rentar, abans que hi hagués aigua corrent a les vivendes.
Darrera actualització: 02/01/2015 15:39