Obertura de les piscines municipals 2021

Dilluns, 14 de juny de 2021 a les 00:00

A partir del proper dissabte 19 de juny s'obriran les piscines municipals i tancaran el 31 d’agost. L’horari serà de 10:30h del matí a les 19:30 de la tarda.

Com cada any es poden adquirir els abonaments a les mateixes piscines.               

Aquest any s’han de complir les següents indicacions sanitàries per poder minimitzar el risc de transmissió del Coronavirus:

  • Aforament limitat a 179 persones per consultar disponibilitat truqueu al 610 47 44 84  per resolució SLT/1840/2021, d'11 de juny, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

  • No podran fer ús de les instal·lacions les persones que presentin símptomes o estiguin en aïllament domiciliari degut a un diagnòstic per COVID-19, o que es trobin en període de quarantena domiciliària per haver tingut contacte estret amb alguna persona amb símptomes o diagnosticada de COVID-19.

  • Tothom ha de reforçar la higiene de mans mitjançant el rentat freqüent amb aigua i sabó i usant gels hidroalcohòlics.

  • Les persones de 6 anys o més han d’utilitzar mascaretes als espais a l’aire lliure i a qualsevol espai tancat d’ús públic que es trobi obert al públic quan per algun motiu justificat no sigui possible mantenir la distància de seguretat interpersonal de com a mínim 2 metres.

  • L’accés dels usuaris a les instal·lacions es realitzarà de forma que es tingui en compte l’aforament i respectant la possibilitat que dins les instal·lacions s’asseguri una distància mínima de 2 m entre persones. Tots els objectes personals (tovallola, cremes, calçat d’ús exclusiu per a la piscina, motxilles, etc,) han de romandre dins el perímetre de seguretat establert, evitant el contacte amb la resta d’usuaris.

Darrera actualització: 08.07.2021 | 09:56