Ple celebrat dilluns 15 d'abril

Divendres, 10 de maig de 2024 a les 09:00

El passat dia 15 d’abril es va celebrar el Ple en sessió ordinària a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Vilanova de Sau, amb l'assistència de tots els regidors i regidores.

En el primer punt es va fer el sorteig de les Meses Electorals de les Eleccions al Parlament de Catalunya 2024 que tindran lloc el 12 de maig. Tot seguit es va aprovar, per unanimitat, l’acta del ple anterior.

En el tercer punt, que també es va aprovar per unanimitat, es va recolzar i promocionar la iniciativa dels Consells Escolars de les Escoles Rurals de Vilanova de Sau i de Rupit Pruit, per a la creació de la Zona Escolar Rural de Vilanova de Sau i Rupit-Pruit.

En el següent punt, el Grup dels Independents de Vilanova de Sau va presentar una moció per al compliment de l’ordenança reguladora de la conservació, neteja i tancament de solars. Aquesta moció va quedar aprovada amb els 3 vots a favor del Grup Polític Independents Vilanova de Sau i les 4 abstencions del Grup Polític Som-hi Vilanova de Sau Candidatura de Progrés.

En el 5è punt es va aprovar provisionalment per unanimitat la modificació de crèdits 4/2024 del Pressupost 2024 per les modalitats de suplement de crèdit i crèdits extraordinaris (Podreu consultar el detall properament en l’acta del ple).

Tot seguit, es va aprovar unanimament la Instrucció Reguladora del Dret d’Ús i Requisits d’Accés al Servei Municipal de Proveïment d’Aigua Potable.

En els tres punts següents, es va donar coneixement del Despatx Oficial, els Decrets d’Alcaldia i l’estat d’execució del pressupost. I es va donar per assabentat de l’aprovació de la liquidació del Pressupost 2023, desprès de les explicacions ofertes pel Secretari-Interventor a petició de l’oposició.

El darrer punt va ser la presa raó de renuncia del regidor David Quintero del Grup Municipal Independents per Vilanova que serà substituït en el càrrec per Judith De Lanuza que figurava en el numero 5 de la mateixa llista.

Podreu consultar, properament en l’acta del Ple, el detall i la informació ampliada de la sessió.

Darrera actualització: 10.05.2024 | 10:03