Notícies

Responsable de premsa: Esteve Camps Sala
mail: info@difucor.com
Responsable Comunicació de la Corporació: M.Milagros Martinez Adan
mail: vilanovas@diba.cat
 

 • Calendari deixalleria mòbil 2020 Deixalleria mòbil 19 de maig de 2020

  Us informem que es reprèn el servei de recollida d'andròmines i servei de deixalleria mòbil a partir d'aquest cap de setmana en el seu horari programat.

 • gossos Tinença de gossos 12 de maig de 2020

  El civisme ens beneficia a tots, comptem amb tu!

 • impost ivtm Informació pagament rebut IVTM 4 de maig de 2020

  Els contribuents que ja disposen del rebut per pagar l’IVTM (Impost de Vehicles de Tracció Mecànica) amb el termini de pagament vençut:

 • Ple telemàtic Ple celebrat el dilluns 20 d’abril 28 d'abril de 2020

  El passat dilluns 20 d’abril es va celebrar el Ple en sessió ordinària a l'Ajuntament de Vilanova de Sau, amb l'assistència de tots els regidors i regidores del consistori.

 • Calendari fiscal 2020 Anunci de modificació del calendari fiscal 2020 23 d'abril de 2020

  Per tal de minimitzar l'impacte negatiu que ha comportat la restricció d'activitat decretada per la declaració d'estat d'alarma davant la pandèmia del Covid-19, l'Ajuntament de Vilanova de Sau ha acordat modificar el calendari fiscal per a l'any 2020 pel que fa al període de pagament dels Impostos que tenen delegades les funcions de gestió i/o recaptació a favor de la Diputació de Barcelona.

 • Ple municipal Vilanova de Sau Convocatòria de Ple 20 d’abril 20 d'abril de 2020

  Us informem de la convocatòria de sessió ordinària del Ple, que es farà el dilluns 20 d’abril de 2020 a les 21:30h.

 • Cantem Junts Sta. Eugènia de Berga Posposada al 2021 la cantata “Cantem Junts” 17 d'abril de 2020

  La cantata escolar, que se celebra cada dos anys al mes de maig, organitzada pels ajuntaments i centres educatius de Calldetenes, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta, Santa Eugènia de Berga, Tavèrnoles i Vilanova de Sau s’ha posposat pel proper any.

 • Protecció Civil Proposta de protocol d’actuació laboral de protecció davant del Covid-19 14 d'abril de 2020

  Avui dilluns 14, moltes persones treballadores s’han vist obligades a tornar a la feina, si ets una d'elles, us recomanem aquesta proposta de protocol.

 • Suspesa la Fira d’Herbes Remeieres Suspesa la Fira d’Herbes Remeieres 6 d'abril de 2020

  L’Ajuntament i l’organització de la Fira d’Herbes Remeieres de Vilanova de Sau, han decidit suspendre la 29ena edició de la Fira d’Herbes Remeieres que havia de tenir lloc el primer diumenge de juny dia 7, davant les circumstàncies excepcionals que estem vivint degut a l’emergència sanitària provocada per la Covid-19.

 • Contra la violència masclista La violència masclista no s’atura amb el confinament 30 de març de 2020

  Com bé sabeu, les violències masclistes no s'aturen amb el confinament, de fet, el risc per a les dones augmenta en passar més hores tancades amb el seu agressor.

 • cerificat online Certificat Autoresponsable de Desplaçament 27 de març de 2020

  El Govern de la Generalitat ha posat en marxa un certificat autoresponsable de desplaçament, un document que facilita al ciutadà que ha de sortir de casa, demostrar que el desplaçament s’ajusta a les restriccions de l’estat d’alarma i que ho fa per una de les raons autoritzades durant el confinament pel coronavirus. 

 • Cartell horari dispensari Avís dispensari mèdic 26 de març de 2020

  Davant la situació excepcional d'emergència sanitària a conseqüència del Coronavirus SARS-CoV-2, us comuniquem que en el dispensari de Vilanova de Sau  NO hi haurà consulta els dimarts i dijous fins nou avís.

 • Recollir la caca del gos El gos és teu, però la seva caca NO és de tothom! 25 de març de 2020

  Us recordem que cal recollir els excrements dels gossos i altres mascotes amb una bosseta de  plàstic o paper i dipositar-les a les papereres o als contenidors especials.

 • Cobrament taxes Prorrogats el cobrament d'impostos municipals 24 de març de 2020

  Per la situació actual, es prorroga fins el proper 2 de juny de 2020 el període voluntari de cobrament de l'impost de vehicles i a la taxa de subministrament d’aigua potable (4t Trimestre 2019) es modifica el calendari fiscal 2020 i el període de pagament serà del 26 de març  fins el 2 de juny i els rebuts domiciliats serán el dia 1 de juny de 2020.

 • Nota informativa COVID-19 NOTA INFORMATIVA URGENT 15 de març de 2020

  D’acord amb el Reial Decret 463/2020, de 14 de març per el que es declara l’estat d’alarma per la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada per el COVID-19, es pren com a mesura extraordinària per garantir la seguretat i salut de la ciutadania, la suspensió temporal de l’atenció presencial en les oficines de l’Ajuntament.

 • Coronavirus Preguntes sobre les restriccions d’activitats 14 de març de 2020

  Què puc fer i que no?

  FAQs del coronavirus.

 • Coronavirus Informació del Coronavirus 9 de març de 2020

  Us deixem informació i uns pdf on podeu trobar diferent informació facilitada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

 • Ajuts i subvencions Subvencions en l’àmbit de l'EN Guilleries-Savassona 4 de març de 2020

  Convocades les subvencions per al foment de les explotacions forestals, les empreses agrícoles – ramaderes i de serveis, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic i les entitats culturals en l’àmbit de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

 • Carnaval 1 Ball de Carnestoltes 2020 1 de març de 2020

  El passat dissabte 29 de febrer vam celebrar la festa del Ball de Carnestoltes de Vilanova de Sau.

 • imatge concurs cartell Convocatòria concurs del cartell de la Fira d'Herbes Remeieres 2020 21 de febrer de 2020

  L'Ajuntament de Vilanova de Sau obre el concurs per escollir el cartell de la “XXIXª Fira d'Herbes Remeieres de Vilanova de Sau”.

Darrera actualització: 28.02.2020 | 11:18
Darrera actualització: 28.02.2020 | 11:18