BUSNIT: et tornem a casa des del Carnaval de Torelló

Dilluns, 4 de febrer de 2019 a les 00:00

Des del servei de joventut del Consell Comarcal i l'Ajuntament ens presenten de nou el servei del BUS NIT del Carnaval de Terra Endins de Torelló.

El servei del BUS NIT realitzarà el trajecte de tornada de Torelló als municipis d'Osona, la nit del dissabte 10 de febrer al diumenge 11 de febrer de 2018, a les 4 hores de la matinada.

Com cada any, la parada des d'on sortiran els autobusos s'ubicarà, al carrer del Ter, creuant la carretera de Conanglell, a la zona del Gimnàs Osonawellness, surt amb puntualitat i les persones que no estiguin a la parada a les 4 de la matinada perdran el servei eximint de tota responsabilitat al Consell Comarcal i als ajuntaments que prenen part en aquest programa.

Les inscripcions i el pagament del transport es poden fer a l'Ajuntament des del dia 25 de gener fins el dijous 8 de febrer (ambdós inclosos) i en horari d'atenció al públic:

De dilluns a divendres de 8 a 14h, i dilluns a la tarda de 17 a 20h.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la tècnica de Joventut de Vilanova de Sau al 679 265 278.

El cost del tiquet és de 6€ i en el cas de les persones joves menors d'edat, cal que presentin l'autorització familiar, que podeu recollir al Punt Jove i/o a l’Ajuntament o descarregar-la d'aquesta web.

Edat mínima per utilitzar el servei: 16 anys.

Darrera actualització: 16.05.2019 | 09:20