Salutació de l'Alcalde

En nom propi i dels meus companys de consistori, us dono la benvinguda a la pàgina web de l’Ajuntament de Vilanova de Sau.

Un espai que pretén ser l’eina que ens faciliti el contacte amb els nostres veïns i veïnes, apropant-vos la informació dels serveis que us oferim, dels acords presos per l’ajuntament, de les activitats del nostre poble. Ens cal fer-vos arribar les nostres intencions i rebre, alhora, el missatge de les vostres inquietuds. 

A més, volem aprofitar les possibilitats que ens dóna la xarxa per ensenyar el nostre municipi als que ens vulguin conèixer de més a prop. Tot i ser un poble petit sempre hem mirat de tenir-lo endreçat i poder donar a tots els veïns i veïnes els serveis necessaris per poder viure amb qualitat, tranquil·litat i seguretat adaptant-nos als nous canvis que les tecnologies i la societat demana.

Aquesta web, modernitzada i adaptada a la noves tendències, s’ha d’anar treballant amb el dia a dia, s’ha d’anar farcint de continguts, ha de ser un punt important per aconseguir una bona comunicació interna i externa, amb l’objectiu de donar valor al poble i aconseguir transparència en les accions municipals. Volem que sigui una web viva, amb més possibilitats d’interacció, més àgil.

L'alcalde
Joan Riera Comellas
Darrera actualització: 12.12.2018 | 12:39
Darrera actualització: 12.12.2018 | 12:39