Sant Jordi a Vilanova de Sau

Dimecres, 6 d'abril de 2022 a les 00:00

Des de les regidories de Cultura i Promoció Econòmica us demanem la col·laboració a tots els veïns i veïnes per l’esdeveniment que organitzem per celebrar la diada de Sant Jordi.

Agrairem que ens feu arribar algun poema o fragment escrit per vosaltres que exposarem als carrers de Vilanova de Sau del 18 al 24 d’abril i seran recitats juntament amb altres poemes d’autors catalans el mateix dia de Sant Jordi d'enguany.

D’altra banda Òmnium Osona fa una crida a participar en la iniciativa La Paraula del Poble, una de les activitats que organitza per commemorar els 50 anys de l’entitat. Es tracta que cada municipi de la comarca triï la paraula que més l'identifiqui i la faci visible a la via pública.

Per començar cal fer un aplec de paraules. Haurien de ser paraules genuïnes d'aquí, en desús o de llocs emblemàtics dels nostres verals. Després se'n farà una tria i una nova crida, aquest cop, per a fer la votació. Als documents adjunts trobareu més informació de la campanya.

Agrairem la vostra col·laboració omplint i deixant la butlleta, que podeu descarregar dels documents adjunts, a l’Ajuntament presencialment o la bústia exterior abans del 8 d’abril.

Moltes gràcies. Comptem amb vosaltres!

Darrera actualització: 06.04.2022 | 09:53