Arriba la Festa Major

Dimarts, 9 d'agost de 2022 a les 00:00

La Festa Major arrenca el pròxim 12 d’agost i s’allarga fins al 21 d’agost. Deu dies de festa i xerinola per fer poble i gaudir de les diverses activitats proposades, on destaca la 1a edició del Correfoc la nit del dissabte dia 20.

Un any més, a mitjans d’agost arriba la Festa Major de Vilanova de Sau. El programa d’enguany arrencarà la tarda del divendres 12 i ho farà amb la música del Cafè Trio. A la tarda amb un concert i al vespre amb el ball de Festa Major. El dissabte 13 al matí serà el torn pels menuts amb xocolatada i inflables a la pista poliesportiva. El tradicional Campionat de Truc per parelles obrirà els actes de la tarda, tot seguit el II Ral·li R/C de cotxes teledirigits al circuit del camp de futbol inaugurat l’any passat. I al vespre teatre amb la companyia de Sau Teatre, que ens farà passar una estona ben divertida que també es podrà veurà la nit del diumenge 14. El diumenge al matí toca motor, a partir de les 9 del matí II Trial 4X4. A la tarda 22a edició del Campionat de Parxís i al vespre teatre.

El dilluns 15, al matí la missa solemne, aquagym i el vermut popular donaran pas a la tarda al campionat de petanca. El dimarts torna el torn de la mainada amb inflables aquàtics a la piscina al matí, i un taller de circ a la tarda. L’endemà Laser Tag al matí, i al vespre cinema a la fresca amb la pel·lícula “Cazafantasmas, Màs allà”. La tarda de dijous l’espectacle de Jaume Barri.

Encararem la recta final de la Festa Major el divendres amb la 5a edició de la Baixada de Carretons, un dels actes més popular.  El dissabte al matí bicicletada popular, i una altra a la tarda per nens. També a la tarda, el Campionat de Botifarra que enguany arriba a la XIX edició. El vespre arriba una de les grans novetats: el Correfoc (trobareu normes i recomanacions al programa adjunt). Tot seguit gresca amb la “Nescuts en dimarts” i “Geluc”, i a continuació disco mòbil amb DJ. La tarda de diumenge, la gran quina popular clourà els actes de la Festa Major de Vilanova de Sau.

Des de l’Ajuntament volem agrair a les empreses i a tots els veïns que col·laboren en les diverses activitats i especialment a la comissió de festes els Camarrojos per la seva organització. Convidem a tothom a gaudir i participar d’aquests dies de Festa Major.

Darrera actualització: 09.08.2022 | 17:01