Festa Major de Sant Romà de Sau

Dijous, 9 de novembre de 2023 a les 00:00

El dissabte 18 de novembre, recuperem la celebració de la Festa Major de Sant Romà de Sau amb tot d'activitats al llarg del dia.

Els actes s’iniciaran amb una caminada popular resseguint la Ruta les Carboneres. Una caminada d’uns 4 km aproximadament amb sortida des del pàrquing del Pantà.

A partir de les 10:30h hi haurà un esmorzar popular gratuït al restaurant Sau Vell. A partir de les 11 al Club Nàutic Vic-Sau, hi ha programat un procés participatiu especialment adreçat a donar veu als veïns i veïnes del poble. En ell decidirem els missatges que volem donar als visitants de la Vall de Sau a través de diferents elements distribuïts a la zona del poble enfonsat de Sant Romà.

Volem que a través d’aquests missatges es mostri l’estima per la vall que sent la gent que hi viu, el que en pensen i senten els camarrojos. Què signifiquen les pedres del poble, què significa quan es veuen...

A la tarda, també hi haurà un espectacle de cabaret de circ, amb servei de berenar a la presa del pantà.

Tancarem les activitats a les 9 del vespre amb el ball de festa major a càrrec de L'Orquestrina de la Gorga al punt d'informació de la presa. També hi haurà la Paradeta Vermella per poder sopar creps de botifarra i servei de barra.

Us esperem!

Darrera actualització: 09.11.2023 | 12:52