31a Fira Herbes Remeieres de Vilanova de Sau

Dimarts, 30 de maig de 2023 a les 00:00

El diumenge 4 de juny arriba una nova edició de la Fira d’Herbes Remeieres de Vilanova de Sau. Una fira-mercat que es complementarà amb diverses activitats lúdiques i de divulgació entorn les herbes i les plantes.

L’objectiu de la Fira ha estat sempre apropar des del territori, el món de les plantes a la gent, donant a conèixer la seva gran diversitat i múltiples propietats  i aplicacions en camps molt diversos: medicina, gastronomia, cosmètica, horticultura …

Vilanova de Sau tornarà a gaudir d’un diumenge festiu envoltat d’activitats de divulgació botànica, teràpies naturals i artesania que posen en valor els entorns del municipi a la vegada que ofereix un espai de dinamització social.

Amb aquesta finalitat divulgativa, els visitants de la Fira a més de tenir l’oportunitat de passejar-se entre parades d’herbes i productes artesans, podran participar en tot tipus d’activitats organitzades amb aquest fi, com per exemple: conferències, xerrades, tallers, degustacions i rutes botàniques.

La Fira d’Herbes Remeieres de Vilanova de Sau, una fira que aquest any arriba a la 31ª edició, I ho fa amb la satisfacció d’haver-se convertit en un referent del país entre les fires d’aquestes característiques. Un fet que no hagués estat possible sense la col·laboració i complicitat de tots els veïns del municipi que des del seu inici s’han implicat i han cregut en la Fira d’Herbes Remeieres.

Des de l’organització i l’ajuntament volen destacar l’autoria del Cartell 2023, que enguany va anar a càrrec de les participants del Taller de Dinamització dels dijous.

 

Podeu trobar més informació de la fira i de totes les activitats al portal: firaherbesvilanovadesau.cat

Darrera actualització: 30.05.2023 | 18:39