La Festa Major arrenca el proper 7 d’agost i s’allarga fins al 15 d’agost

Dijous, 29 de de juliol de 2021 a les 00:00

Un circuit 4X4 i la inauguració d’un circuit permanent de cotxes teledirigits seran les principals novetats que es complementaran amb altres clàssics com l’esbojarrada Baixada de Carretons.

Un any més a mitjans d’agost arriba la Festa Major de Vilanova de Sau, que aquest any començarà el proper dissabte 7 d’agost  i s’allargarà fins el 15.  Un any que els Camarrojos i l’Ajuntament no han tingut gens fàcil la seva organització a causa de la pandèmia i que fins a darrera hora estarà subjecta a modificacions seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

El programa arrencarà amb una activitat infantil el matí del proper dissabte dia 7. A la tarda, el tradicional Campionat de Botifarra que enguany arriba a la XVIII edició, i a la nit concert  amb Cafè Trio.  Diumenge, una bicicletada popular al matí, i a la tarda un campionat de parxís i un de petanca, bicicletada junior i al vespre cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula: “La Invención de Hugo”.

La nit del dilluns 9, el mag Jordi Pota ens presentarà el seu espectacle “I perquè no?” El dimarts 10 al matí a la piscina, classe d’aquagym, i a la tarda circ amb el Professor Karoli. El dimecres activitats pels menuts amb inflables aquàtics i terrestres i escalada al pal. La tarda del dijous l’animador Jaume Barri ens muntarà una festa de l’escuma.

El divendres la 4t Baixada de Carretons, l’acte més esbojarrat de la Festa Major i al vespre tindrem l’actuació de Javi Príncep que presentarà el seu monòleg “Imitant el meu poble”. Dissabte al matí arriben les dues grans novetats: el circuit 4X4 i la inauguració del circuit de cotxes teledirigits. I a la tarda, un clàssic, el campionat de truc per parelles. Diumenge 15 posarem el punt i final amb la missa de Festa Major, al matí i a la tarda amb el clàssic sorteig popular a la Pista Poliesportiva.

Aquest any, s’ha cancel·lat la Festa Jove i altres activitats que estaven programades, a causa de les restriccions. Des de l’Ajuntament volem agrair a les empreses i a tots els veïns que col·laboren en les diverses activitats i especialment a la comissió de festes els Camarrojos per la seva organització i convidem a tothom a gaudir i participar d’aquests dies de Festa Major, malgrat la situació actual.

En els documents adjunts podeu descarregar el programa de Festa Major en format PDF.

 

En totes les activitats serà obligatori el compliment de les mesures de prevenció contra la Covid-19:

  • La mascareta s’ha de dur correctament posada en tot moment.
  • Caldrà desinfectar-se les mans a l’entrada.
  • Serà obligatori respectar els seients, ja que les activitats seran estàtiques.
  • De forma general la distància física de seguretat serà de 1,5 metres.
  • Durant la Festa Major, només es permetrà consumir begudes o aliments en aquells espais habilitats per a aquesta finalitat. La restauració local ens ofereixen més espais a l’abast on poder beure o menjar alguna cosa, de manera controlada i acomplint totes les mesures de seguretat

En cas de detectar possibles símptomes de coronavirus, es fa una crida a l’autoresponsabilitat i el sentit comú i es prega que no s’assisteixi als actes de Festa Major.

Darrera actualització: 29.07.2021 | 10:45