L’Ajuntament renova el Segell Infoparticipa

Dilluns, 10 de maig de 2021 a les 00:00

Vilanova de Sau és el municipi més petit que obté el Segell

Aquest dilluns dia 10 de maig, un total de 121 ajuntaments, onze consells comarcals i tres diputacions de Catalunya han rebut el Segell Infoparticipa, un guardó atorgat pel grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la UAB com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions. El consistori de Vilanova de Sau assoleix el segell amb el 85%.

A l’acte hi van participar el conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Bernat Solé, i el rector de la UAB, Javier Lafuente. El lliurament  va ser retransmès pel canal de Youtube de la UAB.

Enguany es va atorgar el Segell Infoparticipa a 121 ajuntaments, dels quals, 39 han obtingut un 100% d'indicadors positius. D'aquests, Esplugues de Llobregat és l'únic municipi que ha obtingut el 100% a les vuit edicions organitzades fins ara. I per setè any consecutiu, la localitat de Vilanova de Sau, amb només 299 habitants, és el municipi més petit que obté el Segell Infoparticipa i el més petit que li segueix, Tavèrnoles (316 habitants), ha obtingut el Segell en totes les edicions.

Darrera actualització: 10.05.2021 | 18:51