L'Ajuntament rep el segell Infoparticipa

Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 00:00

El web municipal de l’Ajuntament de Vilanova de Sau ha estat reconegut, amb una nota excel·lent del 94%, com un dels més transparents i accessibles de Catalunya i part de l’Estat.

Així ho certifica la Universitat Autònoma de Barcelona, qui ha atorgat al consistori el segell Infoparticipa a la Qualitat i Transparència de la Comunicació Pública, amb una nota de 94%.

L’acte d’entrega de guardons va tenir lloc el passat dilluns 21 de setembre a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Enguany les mesures de prevenció davant la crisi sanitària generada per la COVID-19 varen obligar a restringir la presencialitat i de les 122 les administracions catalanes que han assolit el Segell Infoparticipa, la necessitat de respectar l'aforament i la distància social els va portar a limitar la presencialitat als 36 ajuntaments que han assolit el 100%, els 5 guardonats amb el Premi extraordinari, les tres diputacions i els 6 consells comarcals.

L’alcalde i la regidora de comunicació agraeixen el reconeixement. “Per un municipi petit com el nostre és molt important rebre, un any més, aquest segell amb una bona puntuació. Des de l’Ajuntament destinem esforços en poder oferir tota la informació amb transparència, sobretot aquests dies en el context de Covid on els mitjans telemàtics són més rellevants que mai.

En Aquesta edició s'ha atorgat el Segell Infoparticipa a 113 ajuntaments, 6 consells comarcals i 3 diputacions de Catalunya.

En el cas concret dels consistoris, s’han avaluat 48 criteris que mesuren la qualitat de la informació publicada sobre qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics, quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius i, finalment, quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.

Podeu trobar més informació al web: https://www.mapainfoparticipa.com

Darrera actualització: 24.09.2020 | 16:09

Imatges

infoparticipa 2019