L’alcalde Joan Riera entrevistat a l’Angle Obert

Dilluns, 28 de gener de 2019 a les 00:00

El periodista Isaac Moreno va entrevistar el passat dijous l’alcalde de Vilanova de Sau al programa del 9 TV.

El llarg de l’entrevista Joan Riera va repassar les obres realitzades en aquest mandat, com l'entrada al municipi i les obres al passeig Verdaguer, i també les previstes pel futur com la construcció d’uns vestidors al camp de futbol.

Com sempre que es parla de Vilanova de Sau, també va sortir el pantà i l’aigua. El pantà, ja se sap, és un dels principals atractius turístics del poble, en el tema turístic també es va fer una valoració molt positiva del projecte Osona Territori Camper on es té constància que hi ha molta activitat i que els usuaris de l’espai el valoren molt positivament.

L’Isaac Moreno també va demanar pel festival Bioritme, un atractiu cultural del poble que s’ha sumat els darrers anys i que l’alcalde va dir que s’ha treballat i es seguirà treballant per resoldre totes les problemàtiques que han sorgit en les darreres edicions, perquè els veïns se sentin còmodes i no els perjudiqui.

Finalment  Joan Riera va confirmar que es tornaria a presentar a les properes eleccions però que encara no està decidit amb quines sigles. El que sí va assegurar és que ho farien com independents o sota la marca blanca d'algun partit. "Volem ser una ànima lliure per treballar pel poble amb llibertat" va acabar afirmant.

Podeu veure l’entrevista sencera al següent Enllaç: Angle Obert - El 9 TV

Darrera actualització: 16.05.2019 | 09:20