Les subvencions 2020 de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona es poden demanar fins al 15 de juliol

Dijous, 11 de juny de 2020 a les 00:00

El termini de presentació de les sol·licituds de les subvencions 2020 de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona es reactiva i finalitza el 15 de juliol del 2020. Les subvencions tenen l’objecte de fomentar les activitats per a les explotacions forestals, les empreses agrícoles i ramaderes, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic i les entitats culturals, cíviques i esportives.

Les subvencions es van publicar al BOPB del 18 de febrer del 2020 i el termini de presentació de les sol·licituds va quedar aturat per l'estat d'alarma declarat el 14 de març. Arran del Real Decreto 537/2020 de 22 de maig, s'inicien de nou els terminis dels procediments administratius i, per tant, també el de la sol·licitud de subvencions. Aquest termini finalitza ara el 15 de juliol del 2020.

Les bases de les subvencions i el model normalitzat d’instància es poden consultar a la pàgina web Informació administrativa - Subvencions a particulars i/o entitats sense ànim de lucre.

Al 2020 s’han mantingut les línies de subvencions del darrer any i s’ha produït un canvi a la línia 4, que s’ha ampliat a entitats culturals, cíviques i esportives.

En total, es podran subvencionar activitats i millores per un pressupost global de 40.000 euros.

 

Informació administrativa

A la pàgina web Informació administrativa trobareu tot el necessari per poder realitzar tràmits administratius, permisos per a activitats, consultar les beques i convocatòries de treball i les subvencions que poden rebre els particulars i/o entitats sense ànim de lucre, els centres d'educació i ensenyament i els ajuntaments que participin en la campanya Coneguem els nostres parcs, entre d'altres.

Darrera actualització: 11.06.2020 | 10:22