Modificacions dels horaris i freqüències del bibliobús

Dimecres, 4 de novembre de 2020 a les 00:00

A Vilanova de Sau vindrà el divendres 27 de novembre de 15:30h a 18h

La Resolució SLT 2700/2020, de 29 d'octubre, de la Generalitat de Catalunya per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció de  la COVID-19 al territori de Catalunya,  obliga a reestructurar de nou els horaris de servei dels bibliobusos per tal que aquests visitin un únic municipi al dia.

Això obliga a reajustar els horaris que s’havien aplicat a partir de la represa del servei i a disminuir la freqüència de pas en totes les rutes. S’aplicarà aquesta mesura, provisionalment, durant el mes de novembre.

S’oferirà: servei de  préstec, devolució de documents, préstec interbibliotecari i  informació bibliogràfica, no és pot accedir a la col·lecció . Es suspendran temporalment les activitats culturals o de lleure,  a excepció de les que es realitzin per a grups de convivència als centres escolars.

Us recomanem fer les comandes de préstec a través del correu electrònic o del formulari https://formularis.diba.cat/diba/biblioteques/connecta-amb-bibliobus

Disculpeu les molèsties però són moments difícils en què tot canvia molt ràpidament d’un dia per l’altre.

Darrera actualització: 04.11.2020 | 16:03