Ordenació de l’ús públic a l’àrea d’esplai del pantà de Sau

Dimecres, 30 de de juny de 2021 a les 00:00

Aquest divendres 2 de juliol tindrà lloc la presentació dels resultats de les entrevistes als residents i de la proposta de regulació.

L'Àrea d'esplai del pantà de Sau és una de les zones més visitades de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona amb més de 20.000 visitants registrats els mesos de juliol i agost passats.

Davant d'aquesta situació, el Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona va optar per prendre un seguit de mesures com ara la contractació d'un servei de regulació d'accessos i aparcaments per regular l'ús públic, garantir la seguretat dels usuaris, evitar i resoldre situacions de conflicte i fer un control del nombre de persones i vehicles que hi accedeixen, a més d'incrementar la periodicitat de la neteja de l'equipament existent i augmentar la presència a la zona dels guardes de l'Espai Natural. Tanmateix, aquestes actuacions s'han revelat insuficients els dies de més afluència (caps de setmana i períodes de vacances) a l'indret i ara és el moment d'analitzar les dades obtingudes per decidir quines mesures s'implantaran.

L’acte presentat per l’alcalde Joan Riera i pels responsables de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, serà a les 7 de la tarda, a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Vilanova de Sau.

Us hi esperem!

Darrera actualització: 30.06.2021 | 11:41