Ple celebrat el dilluns 13 de juny

Divendres, 17 de juny de 2022 a les 00:00

El passat dilluns dia 13 de juny es va celebrar el Ple en sessió ordinària a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Vilanova de Sau, amb l'assistència de tots els regidors i regidores del consistori.

En el primer punt es va aprovar, per unanimitat dels regidors presents, l’acta del plens anteriors .A continuació es va posar a disposició dels regidors/res els llibres de registre d’entrades i sortides de l’Ajuntament i l’alcalde va donar compte de les resolucions que ha dictat des de la darrera sessió ordinària. En el punt següent, es va donar compte de l’estat d’execució del vigent pressupost municipal a data 30 d’abril de 2022.

En el 5è punt es va aprovar per unanimitat l’adjudicació del contracte d’obres per l’execució del projecte “Reparació de paviment i construcció de mur”. En el següent, també per unanimitat es va aprovar l’adhesió a la primera pròrroga del contracte de l’acord marc de subministrament d’energia elèctrica amb destinació a les entitats locals de Catalunya.

Tot seguit es va aprovar la proposta de nomenament de Jutge de Pau, al Sr. Jordi Prat Puig. En un altre punt es va aprovar els dijous 6 d’abril i 14 d’agost com a festes locals per a l’any 2023.

En el darrer punt es va aprovar per unanimitat,  l 'adhesió del municipi de Vilanova de Sau al GAL Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la zona nord-oriental de Catalunya (ADRINOC).

Podreu consultar, properament en l’acta del Ple, el detall i la informació ampliada.

Darrera actualització: 17.06.2022 | 17:53