Ple celebrat el dilluns 3 de febrer

Dimarts, 4 de febrer de 2020 a les 00:00

El passat dilluns 3 de febrer es va celebrar el Ple en sessió ordinària a l'Ajuntament de Vilanova de Sau, amb l'assistència de totes les regidores i regidors del consistori.

Un cop aprovada per unanimitat l’acta del dia 9 de desembre de 2019, es va posar a disposició dels regidors/res els llibres de registre d’entrades i sortides de l’Ajuntament en la secretaria d’aquesta Corporació i es va donar compte de les resolucions i de l’estat d’execució del vigent pressupost municipal a data 31 de desembre de 2019.

En un altre punt es va aprovar la proposta presentada per l’Organisme de Gestió Tributària, referent a la declaració de crèdits incobrables. També es va ratificar la modificació dels Estatuts del Consorci del Ter arran dels acords adoptats per l’Assemblea en data 26 de setembre de 2019 pels quals es va aprovar la modificació dels Estatuts del Consorci del Ter.

En els següents punts es va aprovar, tots per unanimitat:

  • L’encomanda de gestió en favor de la Diputació de Barcelona de la gestió informatitzada del Padró d’habitants del municipi de Vilanova de Sau.
  • L’increment dels conceptes retributius del personal al servei de l’administració i dels membres de la corporació.
  • L’execució dels treballs necessaris per la reparació dels danys ocasionats per les pluges dels passats dies 19 a 23 de gener de 2020 consistent en la reparació dels despreniments dels camins que donen accés a zones habitades del municipi, reparació dels danys en les instal·lacions de captació d’aigua en la Riera Major, reparació de guals d’encreuament de torrents necessaris per la comunicació i neteja i reparació de la inundació de la zona esportiva del municipi. En aquest punt es va generar debat sobre els grans desperfectes de la llevantada. I va quedar constància de la dificultat i la magnitud de les obres que s estan  portant a terme per restablir amb el màxim d'urgència la normalitat de mobilitat al municipi.

Finalment es va aprovar la moció, presentada conjuntament per l'ACM i l'AMI, de rebuig a la resolució de la JEC respecte al M.H.P de la Generalitat Quim Torra i l’Eurodiputat Oriol Junqueras.

Podreu consultar pròximament tot el detall i la informació ampliada a l'acta del ple.

 

Darrera actualització: 07.02.2020 | 19:37