Ple d’Investidura

Divendres, 23 de juny de 2023 a les 15:00

El passat dia 17 de juny es va celebrar el Ple en sessió extraordinària a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Vilanova de Sau, amb l'assistència de tots els regidors i regidores.

En el primer punt es va constituir la nova corporació municipal d’acord amb els resultats de les eleccions municipals que es van dur a terme el dia 28 de maig de 2023, per a la renovació de la totalitat dels membres de les corporacions locals.

A continuació es va formar la Mesa d’Edat integrada pel Sr. Jaume Orra Muntadas , regidor electe de més edat i per la Sra. Júlia Codina Careta, regidora electe de més jove. Constituïda la mesa d’edat, el secretari va informar els presents en aquest acte que es troba a disposició dels regidors electes la documentació exigida, així com també es va demanar si els afectava alguna causa d’incompatibilitat sobrevinguda amb posterioritat a la seva declaració. Tot seguit, tots els regidors i regidores van fer el jurament o promesa del càrrec.

Jaume Orra Muntadas del grup Som-hi Vilanova i Sau candidatura de progrés (CP) i Maria Milagros Martínez Adan dels Independents per Vilanova de Sau (IPVS) van mantenir la seva candidatura a l’alcaldia i es va procedir a la votació que es va fer mitjançant papereta secreta.

Jaume Orra Muntadas va ser proclamat alcalde per majoria absoluta en rebre 4 dels 7 vots emesos. L’acte va finalitzar amb els parlaments del dos candidats.

Podreu consultar, properament en l’acta del Ple, el detall i la informació ampliada de la sessió.

Darrera actualització: 23.06.2023 | 17:30