Ple per a la designació dels membres de la mesa electoral

Dijous, 21 de de gener de 2021 a les 00:00

El passat 20 de gener de 2021 es va celebrar el ple a l’Ajuntament de Vilanova de Sau, en sessió extraordinària urgent, amb l'assistència de tots els regidors i regidores del consistori excepte David Quintero que va disculpar la seva absència.

El Ple només tenia un punt a l’ordre del dia: sorteig públic per a la designació de les persones que formaran part de la mesa electoral de les pròximes eleccions catalanes.

La sessió es va iniciar amb la votació del caràcter urgent del ple, aprovada per unanimitat dels sis membres presents.

El darrer dia per realitzar el sorteig era el mateix 20 de gener, però no va ser fins al dia anterior (19 de gener) que el Tribunal Superior de Justícia va dictaminar la suspensió cautelar del Decret del Govern pel qual es deixava sense efecte la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. Per aquest motiu no va ser possible convocar el ple del sorteig amb dos dies d’antelació.  

Les persones designades com a membres de la mesa electoral es van extreure per sorteig del llistat que facilita l’Institut Nacional d’Estadística i ja se'ls hi ha notificat personalment.

Podreu consultar el detall i la informació ampliada pròximament en la publicació l’acta del Ple.

Darrera actualització: 26.01.2021 | 13:12