Suspesa la Fira d’Herbes Remeieres

Dilluns, 6 de d’abril de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament i l’organització de la Fira d’Herbes Remeieres de Vilanova de Sau, han decidit suspendre la 29ena edició de la Fira d’Herbes Remeieres que havia de tenir lloc el primer diumenge de juny dia 7, davant les circumstàncies excepcionals que estem vivint degut a l’emergència sanitària provocada per la Covid-19.

La situació actual que estem vivint i amb la previsió que no es podrà restablir la normalitat en les properes setmanes, no ens permetria preparar i organitzar la Fira amb la dedicació i treball que es mereix. Per això s’ha cregut oportú suspendre l’edició d’enguany i emplaçar a tothom a l’edició del 2021 que serà la 30ena, i es farà com cada any el primer diumenge de juny.

Esperem aquest dia celebrar una edició de la Fira d’Herbes Remeieres plena d’activitats, i perquè no, amb algunes novetats destacades, i amb la qualitat que ha caracteritzat la Fira en les darreres edicions.

Des de l’Ajuntament i l’organització esperem la comprensió de tots els paradistes, conferenciants, col·laboradors i de tots els veïns del poble i us emplacem el 2021 a ajudar-nos a preparar una Fira més lluïda que mai!

Darrera actualització: 06.04.2020 | 09:37