Tallers joves sobre orientació acadèmica i professional

Dilluns, 1 d'abril de 2019 a les 00:00

La primavera és una època on sorgeixen molts dubtes sobre com enfocar el futur professional.

Des del Servei de Joventut d’Osona centre del Consell Comarcal d’Osona, s’organitzen uns tallers per donar suport a aquest temps de presa de decisions i d’incertesa. Alguns d’aquests tallers han sorgit a demanda de grups de joves que s’han adreçat als Punts Joves d’Osona centre i estan oberts a tothom.

El calendari de tallers és el següent:

ACABO BATXILLERAT, I ARA QUÈ? Dimecres 10 d’abril de 5 a 6, Punt Jove Tortí

Resoldrem dubtes sobre la selectivitat, tipus de carreres, preinscripcions, la importància de tenir un pla B i C si no s’entra a la primera opció, etc.

A càrrec d’Educaweb

DE CICLES FORMATIUS A LA UNIVERSITAT. Dimecres 10 d’abril de 18:30 a 19:30, Punt Jove de Folgueroles, a càrrec d’Educaweb

Coneixerem les diferents alternatives de formació després de l’ESO i com accedir a la universitat a través dels cicles formatius de grau superior, etc.

 

SEGUEIXO TENINT DUBTES SOBRE QUÈ ESTUDIAR. Dijous 11 d’abril de 4 a 7 al Punt Jove de Calldetenes, a càrrec d’Educaweb. Atenció personalitzada. Imprescindible apuntar-se

COM CERCAR LA PRIMERA FEINA. Dimecres 24 d’abril de 16:30 a 18h al Punt Jove de Folgueroles, a càrrec del Servei de Desenvolupament Local de Folgueroles. Imprescindible apuntar-se.

A part d’aquestes dates, des dels Punts Joves durant tot el curs s’ofereix orientació acadèmica i professional, des de donar suport en l’autoconeixement fins a conèixer el sistema educatiu, etc.

Es recomana reservar plaça als Punts Joves participants o al 679 26 52 78.

Per a més informació: 679 26 52 78

Darrera actualització: 16.05.2019 | 09:15