Tartareu a Sau

Dimecres, 20 de març de 2024 a les 00:00

Del 10 al 12 de maig se celebrarà a Vilanova de Sau un festival folk de música i dansa, amb diversos tallers i balls. Serà el relleu del que es feia des de fa uns quants anys al petit poble de Tartareu, a la comarca de la Noguera, i per això aquesta primera edició porta per nom «Tartareu a Sau».

El centre neuràlgic del festival serà la casa de colònies El Company, situada a dins del poble. Els que vinguin de fora hi podran menjar i dormir. A la casa s’hi podran fer algunes activitats de petit format i al poble mateix, disposarem d’una sala de ball, d’una bona plaça Major i, en cas de necessitat, d’una pista coberta. Per les persones que no s’allotgin a la casa de colònies, hi ha l’opció de cases rurals, tres restaurants i un food truck. També a tocar, hi ha una àrea d’autocaravanes amb tots els serveis i no gaire lluny hi ha el càmping i el restaurant El Pont.

Per començar, divendres hi haurà balls de tarda i de nit. Dissabte serà el dia central, amb activitats des de bon matí: Una sessió de ioga pels matiners abans d’esmorzar, tallers variats i un vermut-ball abans de dinar. Havent dinat, sobretaula amb cançons, més tallers i un ball de tarda. I després de sopar, el gran ball de la nit. Diumenge, nova sessió de ioga i havent esmorzat, dues opcions: quedar-se a fer tallers o anar a fer una excursió guiada pels paratges espectaculars de Sau. Al migdia, vermut-ball i després de dinar tancarem el festival.

Aquí el link d'inscripció: https://forms.gle/JTDZPYohoccWQYkE6

Darrera actualització: 20.03.2024 | 17:39

Imatges