Vilanova de Sau renova el segell Infoparticipa

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 00:00

Per 9è any seguit, el portal web de l’Ajuntament de Vilanova de Sau renova el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, concedit per la Universitat Autònoma de Barcelona.

El passat 9 de maig de 2022, Mila Martínez 1a tinent d’alcalde i regidora de promoció econòmica i desenvolupament local  i serveis socials de l’Ajuntament de Vilanova de Sau va recollir el segell Infoparticipa.

Vilanova de Sau ha renovat el segell, en aquesta ocasió amb una bona puntuació assolint 47 dels 52 barems analitzats, el que significa un 90,38% de compliment.

L’acte va tenir lloc al Rectorat de l’Autònoma, al campus de Bellaterra, Vilanova de Sau ha estat una de les 150 institucions locals, entre els 136 ajuntaments, 11 Consells Comarcals i 3 Diputacions, que s’han fet creditors d’aquesta distinció per les seves bones pràctiques de comunicació i informació durant l’any. Cal destacar que Vilanova de Sau va ser un dels 4 únics municipis de Catalunya amb menys de 500 habitants que ha obtingut el reconeixement, juntament amb Tavèrnoles, Susqueda i Garrigàs.

El mapa Infoparticipa és una eina que valora la qualitat i transparència del web municipal.  Impulsat pel LPCCP de la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2012 per fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals.

La regidora agraeix el reconeixement. “Rebre un any més, (ja en van 9) aquest segell amb una bona puntuació és molt important per nosaltres. Som un ens petit i amb pocs recursos i personal, però intentem destinar esforços per oferir tota la informació amb transparència. Cal agrair la tasca de tots!

Podeu trobar més informació al web: mapainfoparticipa.com

Darrera actualització: 11.05.2022 | 14:46