Viles Florides entrega les Flors d’Honor 2020

Dilluns, 19 d'octubre de 2020 a les 00:00

Vilanova de Sau manten les 3 Flors d'Honor.

El moviment impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), ha lliurat aquest divendres les Flors d’ Honor 2020, els reconeixements als municipis que treballen per a la millora dels seus espais verds urbans i enjardinats. Les restriccions imposades per la covid-19 han marcat l’anunci dels guardons, que s’ha fet de forma virtual. En aquesta edició, el jurat de Viles Florides només ha actualitzat els guardons dels 13 municipis que s’han incorporat al moviment aquest any.

La principal novetat d’enguany ha estat la internacionalització del moviment amb la incorporació de tres parròquies andorranes a Viles Florides. Es tracta d’Encamp, La Massana i Canillo. “Aquest salt al país andorrà reflexa la  voluntat de Viles Florides de continuar creixent i apostant pel verd com a forma de millorar la qualitat de vida dels nostres conciutadans, fent més verds, amables i sostenibles els nostres pobles i ciutats”, explica Mercè Martinez, presidenta de la CHOC. Aquesta edició és tanca amb un total de 142 municipis a tot Catalunya i Andorra que formen part del moviment.

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha definit com a “vitamina verda” el sector de la flor i la planta i assegura que es tracta d’un ram essencial: “No hi ha res millor que tenir sempre a casa una flor o una planta perquè donen vida i ànims. És un sector imprescindible”.

En el següent enllaç podeu veure un video de la gala de les Flors d'Honor 2020 en format virtual!

https://www.youtube.com/watch?v=7McemtgoEmU&feature=youtu.be

 

 
 

                          

Darrera actualització: 19.10.2020 | 11:21