Àrea de la font Seca

Està situada en la cruïlla de la pista asfaltada entre Vilanova de Sau, el càmping el Pont de Malafogassa i la pista asfaltada de can Tordera. 

Es pot arribar des del poble, Vilanova, seguint les indicacions del Pont de Malafogassa o bé des de la carretera N-141d al costat de la casa can Tordera hi ha un trencant a la dreta on s'agafa la pista asfaltada en direcció al càmping el Pont de Malafogassa. En la intersecció de la cruïlla es troba l'àrea de pícnic.

La zona disposa de 3 taules de pícnic per uns 6 persones cada una, una font, la font Seca, amb aigua potable, espai per aparcar els cotxes, i un contenidor per la brossa.

Saber més l'espai de la font Seca s'anomena així per què durant molts anys aquesta font no rajava aigua, amb l'obra de portada d'aigües cap al poble al 2011 es van arreglar les canonades i la font va tornar a tenir aigua potable. Molt a prop trobem una de les joies romàniques del municipi el pont de Malafogassa construït sobre la riera Major d'origen romànic, estructura actual data del segle XV.

Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 16.04.2020 | 10:10

Imatges