Servei d'atenció a les persones amb dependència

SERVEI D’ATENCIÓ DOMICILIÀRIA

Servei que presten les Treballadores Familiars amb l’objectiu de compensar les limitacions que tenen algunes persones per fer de manera autònoma les activitats quotidianes. Cal la valoració del treballador/a social de l’ajuntament. 


SERVEI D’AUXILIAR DE LA LLAR

Servei que ajuda en la realització de les tasques de neteja domèstica i del manteniment de l’ordre en el domicili. Adreçat a persones amb dificultats de salut o de mobilitat que els impedeixin fer-la personalment. Cal la valoració del treballador/a social de l’ajuntament. 


PROGRAMA D’AJUDES TÈCNIQUES ( BAT OSONA)

Es disposa de material d’ajuda tècnica, grues, llits articulats, cadires de rodes i altres, que es cedeix a la persona depenent. Es necessari l’informe favorable del terapeuta ocupacional, que valorarà l’ajuda tècnica més adient per a cada situació fent una visita a domicili. 


LLEI DE DEPENDÈNCIA

Va adreçat a les persones que necessiten ajuda en les seves activitats del dia a dia. Cal sol·licitar amb aquest imprès la valoració de grau de dependència que els donarà dret, si s’escau, a rebre serveis i/o prestacions. 


Per més informació: 

  • INFORMACIÓ, ORIENTACIÓ I RECOLLIDA DE SOL·LICITUDS Als Serveis Socials de l’ajuntament.

Oficina de Serveis Socials

Passeig Verdaguer, 7 - 08519 Vilanova de Sau - Barcelona
Telèfon: 93 884 70 06
Fax: 93 884 71 06
Adreça electrònica: vilanovas@vilanovadesau.cat
Horari:  
Els dijous cada 15 dies.
Horari: de 9:30h a 13h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 05.12.2018 | 14:32