Àrea de barbacoes del pantà de Sau

Està situada al costat de l'embasament i molt a prop del club nàutic Vic Sau.
 
Com arribar per la carretera N-141d fins a la pressa de Sau, travessem la pressa i agafem la carretera asfaltada de l'esquerra, arribarem a l'hotel de la Riba, i continuem per la pista asfaltada de l'esquerra, fins al club nàutic Vic Sau, que deixarem a l'esquerra continuem per la pista i a uns 500 metres ja hem arribat.

La zona disposa d'un edifici de serveis on trobareu punt d'informació, servei de bar, lavabos, barbacoas (on es necessari reservar en el moment de l'arribada i té un cost de 2 euros),zona per menjar amb taules de pícnic, hi ha espai per aparcar els cotxes, contenidors per la brossa, panells informatius i zona de jocs infantils. 

Saber més Vilanova de Sau forma part de l'Espai Natural Guilleries Savassona, per tant esteu dins d'una zona protegida, tant el paisatge com la flora i la fauna, per això demanem que sigueu respectuosos amb l'entorn i tots podrem gaudir d'aquest magnífic territori.Des d'aqui es pot fer la ruta senyalitzada de la Domus del Pi i de les Carboneres.

El campanar que a vegades es veu a l'aigua forma part de l'església de Sant Romà de Sau, que fou submergida el 1963 amb la construcció del pantà. En èpoques de sequera podeu veure les ruïnes del poble.

Pantà de Sau - 08519 Vilanova de Sau - Barcelona
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 25.02.2022 | 13:29